Pro-Group

naar Protect

naar Protech

naar Procool

Onderdeel van


Pro-group

Zeker en innovatief

Altijd en overal bereikbaar zijn. Die zekerheid biedt Prodial. Wij leggen de juiste lijntjes als het gaat om internet, VoIP, mobiel en vast bellen. Als professionals van het eerste uur vinden we voor iedere uitdaging een passende oplossing.

OVER PRODIAL

Prodial is een professional van het eerste uur. Wij bieden telecom en ICT oplossingen die reëel, haalbaar, toekomstgericht en bewezen zijn.


lees meer »»

 

Over PRODIAL

VOIP

Bij VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt voor de telecommunicatie. Het voordeel daarvan is dat u geen telefonienetwerk nodig heeft. Dit is dan ook meteen een stuk voordeliger. Bovendien zorgt het voor meer mogelijkheden.


lees meer »»

 

VoIP

MOBIEL

Mobiele telefonie en internet zorgen voor maximale flexibiliteit. Prodial heeft overeenkomsten met alle providers in de mobiele communicatie. Het is onze taak om u objectief te adviseren op gebied van abonnementen.


lees meer »»

 

Mobiel

HET NIEUWE WERKEN

Aan de slag waar en wanneer je wilt. Dat is het nieuwe werken. Het gebeurt niet alleen meer op kantoor tussen half negen en half zes, maar ook thuis of onderweg.


lees meer »»

 

Het Nieuwe Werken

ICT-BEHEER

U wilt niet de technische zorg over zaken zoals telefonie,  servers en andere installaties binnen uw organisatie. Prodial neemt dan ook graag het beheer van uw ICT-omgeving voor u uit handen.


lees meer »»

 

ICT-Beheer

INTERNET

Het maken van verbindingen is onze tweede natuur. We bieden u altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van internet kijken we wat in uw situatie het beste is. We verkopen niets wat u niet nodig heeft, maar zorgen voor snelheid en bereikbaarheid die bij u past.


lees meer »»

 

BESPAREN

Uiteraard wilt u geen hoge kosten maken en besparen waar dat mogelijk is. Ook op het gebied van telefonie zijn er vaak kosten die u kunt verminderen. Prodial kan voor u de kwaliteitswaarde van de telecommunicatie meten en eventueel updaten. Zo haalt u het maximale uit uw netwerk.


lees meer »»

 

Prodial Referenties

“Prodial levert maatwerk en ontzorgt”

Roland van Meerendonk, algemeen manager Financiën en Organisatie bij Laco

lees verder