Pro-Group

naar Protect

naar Protech

naar Procool

Onderdeel van


Pro-group

FactuurView

Onze FactuurView bestaat uit twee onderdelen. De AbonnementsView, welke abonnementen heeft u, en de VerkeersView, welk belgedrag heeft uw organisatie. Met de FactuurView van Prodial krijgt u eindelijk eens helder aangegeven hoe uw huidige factuur is opgebouwd. Omdat de grote telecom providers alles doen om u te desoriënteren worden de facturen veelal standaard ingeboekt en betaald.

 

AbonnementsView

Hoe verhouden zich de abonnemeten zich met uw organisatie nu en in de toekomst? Uw telecomomgeving dient te passen in de nieuwe tijd. Schaalbaar, flexibel en multi toepasbaar.

Wij analyseren naast de traditionele telefoonlijnen, ISDN of analoog ook de nummerblokken en doorkiesreeksen. We bespreken met u de functies en werking van het geheel en adviseren u over de mogelijke besparingen die u kunt bewerkstelligen. In 80% van de gevallen gaat u zich verbazen.

 

VerkeersView

Wat voor belgedrag vindt er plaats binnen uw organisatie? Binnen- en buitendienstmedewerkers, thuiswerkers, inzet en gebruik van mobiele telefonie, maar ook service- en storingsdiensten, dit zijn een aantal facetten die uw belgedrag, en dus kosten, enorm beïnvloeden. Prodial geeft u inzicht in uw kosten én mogelijkheden tot efficiënter gebruik van uw telecomstructuur.

FactuurView

Prodial Referenties

“Prodial levert maatwerk en ontzorgt”

Roland van Meerendonk, algemeen manager Financiën en Organisatie bij Laco

lees verder