Pro-Group

naar Protect

naar Protech

naar Procool

Onderdeel van


Pro-group

De juiste snelheid en bereikbaarheid

Het maken van verbindingen is onze tweede natuur. We bieden u altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van internet kijken we wat in uw situatie het beste is. We verkopen niets wat u niet nodig heeft, maar zorgen voor snelheid en bereikbaarheid die bij u past.

GLAS

Glasvezel is dé manier om vliegensvlug informatie te transporteren én importeren. Dit maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Van internet en telefonie tot terreinbeveiliging en videoconferenties. Deze verbindingen zijn standaard leverbaar met een snelheid van 10, 100 of zelfs 1.000 Megabit per seconde (Mbps).


lees meer »»

 

Glas

ADSL TOT VDSL

Voor internet, maar ook VoIP en andere diensten hebben we verschillende breedbandverbindingen beschikbaar. Alle staan garant voor een hoge beschikbaarheid en snelheid. Met ADSL kunt u naast uw internet ook uw telefoonlijnen gebruiken als een breedbandverbinding. VDSL is op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar en wordt geleverd over het traditionele kopernetwerk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ADSL en VDSL? Neem contact op via telefoonnummer 013 - 544 55 00 of mail info@prodial.nl .

 

ADSL tot VDSL

SDSL TOT B.SDSL.BIS

SDSL is zeer geschikt voor serverapplicaties, maar ook voor VoIP-telefonie. Bij deze breedbandverbinding zijn down- en upstream hetzelfde. Met B-SDSL.bis overbrugt u de kloof in snelheden tussen SDSL en glasvezelverbindingen.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SDSL en B.SDSL.Bis? Neem contact op via telefoonnummer 013 - 544 55 00 of mail info@prodial.nl .

 

SDSL tot B.SDSL.Bis

Prodial Referenties

“Prodial levert maatwerk en ontzorgt”

Roland van Meerendonk, algemeen manager Financiën en Organisatie bij Laco

lees verder