Pro-Group

naar Protect

naar Prodial

naar Procool

Onderdeel van


Pro-group

Uw wens, onze uitdaging!

Als elektrotechnisch aannemer kun u bij Protech alle facetten van elektrotechniek verwachten. Hierbij dragen wij zorg dat voor uw situatie de juiste kennis en techniek wordt ingezet. Protech werkt hierbij samen met een team van specialisten die graag u van dienst willen zijn.

OVER PROTECH

Elektrotechnische projecten die door Protech worden gerealiseerd kenmerken zich met name door het feit dat ze zijn gericht op optimaal comfort. Op alle gebied!


lees meer »»

 

DOMOTICA

Een slimme omgeving reageert op uw wensen middels eenvoudige instructies. Met Domotica is dit mogelijk. Samen met u bedenken we een maatwerk oplossing voor uw situatie.

 


lees meer »»

 

Domotica

NEN KEURINGEN

Met de NEN 3140 keuringen en beheer kan Protech voor u een zorg uit handen nemen. Hiermee neemt u een belangrijke stap in de veiligheid van uw mensen en de betrouwbaarheid van uw elektrotechnische installatie en elektrische apparaten. En, uw verzekering is tevredengesteld middels een geldig keuringsrapport!


lees meer »»

 

NEN Keuringen

LICHT

Licht is altijd specifiek op maat. Met lichtopbrengst en energieberekeningen komen we voor u tot een totaaloplossing voor uw woon- en werkomgeving. Hierbij maken we nog onderscheid in decoratieve en technische lichtplannen.


lees meer »»

 

Licht

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIE

De elektrotechnische installaties moeten goed, functioneel en betrouwbaar zijn. Met schakelmateriaal en bedieningsmogelijkheden dat past bij uw wensen. Protech zorgt niet alleen voor de aanleg volgens de geldende normen maar levert ook een full service pakket aan diensten om de uitgangspunten te borgen.


lees meer »»

 

Elektrotechnische Installatie

Progroup Referenties

“We hadden een goed gevoel en dat hebben we nog steeds”

Edo Peterse, manager Veiligheid en Facilitaire Zaken bij Willem II

lees verder