Pro-Group

naar Prodial

naar Protech

naar Procool

Onderdeel van


Pro-group

Breed aanbod in beveiliging

Als u bij ons komt met een beveiligingsvraag analyseren wij eerst grondig de situatie. Het maken van een beveiligingsplan is namelijk altijd maatwerk. Bij Protect heeft u 1 contactpersoon. Dat is wel zo makkelijk en efficiënt. Uw contactpersoon verzorgt beveiligingsadvies, montage, onderhoud en testen. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende risicoanalyse.

SECURITY AUDIT

Protect is bevoegd om een Security Audit te doen. We brengen dan alle risico’s in kaart en op basis daarvan stellen we een beveiligingsplan op. Niet alleen beveiligd u op deze manier verantwoord uw bezittingen, maar voldoet u ook aan de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen. Twee vliegen in een klap dus.


lees meer »»

 

Security Audit

TOTALE BEVEILIGING

Als u het beveiligingsplan heeft ontvangen nemen we het natuurlijk graag met u door. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag. Wij werken bij het installeren van uw beveiligingssysteem met zorgvuldig geselecteerde partners en bewezen, bedrijfszekere producten. Met het gebruik van bewezen technieken zorgen we dat uw eigendommen beveiligd zijn.


lees meer »»

 

Totale beveiliging

ZAKELIJK

Veiligheid van goederen, gegevens en personeel is voor u een grote zorg. En alsof dat niet genoeg is heeft u ook nog te maken met strenge regelgeving.


lees meer »»

 

Zakelijk

PARTICULIER

Uw huis is de plek waar u zich veilig voelt. En dat wilt u zo houden.Protect heeft in de loop der jaren een heleboel particulieren geadviseerd en beveiligd. Daarbij was geen huis hetzelfde.


lees meer »»

 

Particulier

MELDKAMER

Omdat Beveiliging nooit stopt is Protect 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Non-stop, het hele jaar door. U kunt met meldingen altijd terecht bij onze front office meldkamer. Wij zorgen dat er actie wordt ondernomen.


lees meer »»

 

Meldkamer

ALARMOPVOLGING

Om adequaat met de alarmmeldingen om te gaan levert Protect ook Alarmopvolgingsdiensten.

Zij ontzorgen u op dit specifieke terrein en kunnen desgewenst ook voor u aanvullende facilitaire zaken aansturen. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld het regelen van een glaszetter tot het tijdelijk bewaken van uw pand door een bewaker.


lees meer »»

 

Alarmopvolging

Protect Referenties

“In Protect hebben we een betrouwbare partner, die vier stappen vooruit denkt”

Jan Witmer, directeur van Hotel Guldenberg

 

lees verder